HomeBlogTest-Find the silent letter from the word

Test-Find the silent letter from the word

-

Test-Find the silent letter from the word- Do solve it

A letter is silent if it is not pronounced.

In English you will find various silent letters. In the given test you need to find only one silent letter. So try to find it.

Do solve the test-

Click Below

Next

#1. Find the silent letter from the word- receipt

Answer- p
Next

#2. Find the silent letter from the word- listen

Answer- t

Next

#3. Find the silent letter from the word- handsome

Answer- d

Next

#4. Find the silent letter from the word- thumb

Answer- b

Next

#5. Find the silent letter from the word- wrong

Answer- w

Next

#6. Find the silent letter from the word- adjective

Answer- d

Next

#7. Find the silent letter from the word- knowledge

Answer- k

Next

#8. Find the silent letter from the word- muscle

Answer – c

Next

#9. Find the silent letter from the word- echo

Answer – h

Next

#10. Find the silent letter from the word- chalk

Answer – l

Finish

Results

Congratulations. You are the topper. Keep it up !👍

Oh! Better luck next time. Do solve the test again. 🥺


English Grammer Exercies test

Word Power


See list of English words having missing letter

  • Knife
  • Gnome
  • Honest
  • Hour
  • Debt
  • Doubt
  • Lamb
  • Castle
  • Autumn
  • Isle
  • Psychology
  • Trolley
  • Receipt
  • Wrestle
  • Wrist
  • Pneumonia
  • Subtle
  • Colonel
  • Wednesday
  • Yacht

Previous article
Next article
proftushar.chavan
proftushar.chavanhttps://activedigitalteacher.com
I am a techno savvy person working as a Junior College Teacher at Rashtriya Junior College, Chalisgaon Dist, Jalgaon

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

LATEST POSTS

Test on active and passive voice

Active and Passive Voice Active and passive voice are two different ways of constructing sentences based on the relationship between the subject, verb, and object. In active...

Digital 7/12

Digital 7/12- See how to download online डाऊनलोड डिजिटल 7/12 Without visiting to Talathi Office, download 7/12 utara online. This is digitally signed utara so it can...

Javaharlal Navoday Vidyalaya

Javaharlal Navoday Vidyalaya- 2024 Javaharlal Navoday Vidyalaya 2024 See Result- नवोदय निकाल जाहीर Enter Roll Number Enter Date of Birth See Result खालील शब्दांवर क्लिक करा. नवोदय चा रोल नंबर व...

Search Name in Electoral Roll

Search Name in Electoral Roll- मतदार यादीत नाव शोधा Search your name in Electoral Roll- This service, provided by the Election Commission of India, can be...

Most Popular

You cannot copy content of this page